Judit
3 °C
7 °C

A Microsoft-vezér mégsem jókedvű

Napi Online
2002.10.21. 14:44
Az első negyedévi forgalom üteme nem tartható, a jó eredmény csak egyszeri anomália eredménye, igazából a helyzet igen nehéz - vélekedett a Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer, akit a Reuters idézett. A szoftveróriás a múlt héten még szép nyereséggel lepte meg a piacokat, s javított bevételi és eredményprognózisán is.

Ballmer célzott arra is, hogy társasága valószínűleg nem szövetkezik ismét Rupert Murdoch cégével, a News Corp. vállalattal a Hughes Electronics műholdas műsorszóró megszerzésére. A Microsoft és a News Corp. az idén már próbálkozott egyszer, sikertelenül, ám elemzők arra számítanak, hogy Murdoch újra ringbe száll, miután az amerikai kormányzat nem nézte jó szemmel, hogy a General Motors a magasabb árat kínáló EchoStar Communicationsnak adta volna el a Hughest.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?