Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagy ára van az autópiac javulásának

Napi Online
2002.11.22. 17:09
Az európai autógyártók szövetségének (ACEA) legutóbbi adatai szerint október valamelyest javultak az európai autóeladások - azaz csak 2,1 százalékkal estek vissza év/év alapon, szemben az első tíz hónap összesen 3,6 százalékos romlásával - , ez azonban sokba kerül a kereskedőknek és a gyártóknak. Az akciós kedvezmények - ingyen CD-lejátszó, légzsák, netán árengedmény - ezer eurónál többet is elvihetnek az árból.

A legtöbb kedvezményt manapság a FIAT Stilóra, a VW Golfra, a Citroen Saxóra és a Ford Focusra adják az Automotive News Europe szerint. Az USA-ban a tavaly szeptemberi terrortámadás után elterjedt zérókamatozású finanszírozási ügyletek Európában kevésbé általánosak, de az ingyen vagy nagyon olcsón adott magasabb felszereltséggel a gyártók végül is nagyjából ugyanott vannak ami a hasznot illeti.