Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eva: eddig több mint tízezer feldolgozott bejelentkezés

MTI
2002.12.13. 14:42
Az adóhivatalnál több mint tízezer egyszerűsített vállalkozói adóval (eva) kapcsolatos bejelentkezési lapot dolgoztak fel december 13-án reggelig - közölte az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) pénteken. Az adóhivatal honlapjáról 107165 eva bejelentkezési lapot töltöttek le péntekig. A letöltők között 43 ezer volt a társas vállalkozás és több mint 64 ezer az egyéni vállalkozó.

Az adóhatóság eva magyarázatokat tartalmazó honlapját naponta 8 ezren keresik fel, a 06-80-63-00-63-as zöldszámon pedig 27 ezernél több hívást fogadtak. Megnőtt a személyes érdeklődők száma is az APEH ügyfélszolgálati irodáiban. Az egyszerűsített vállalkozói adó jelentkezési lapjának beadási határideje december 20., amikor este hatig tartanak nyitva az ügyfélszolgálati irodák. A jelentkezési lapokat postán is fel lehet adni az adóhivatal részére.