Benedek
-5 °C
5 °C

Gumiabroncs mintázatú adidas cipők

Napi Online
2003.04.24. 11:44
A világ legnagyobb abroncsgyártó cége, a Goodyear, az adidassal együttműködve egyedi és különleges divatirányzatot képviselő sportruházati sorozatot fejlesztett ki. Az új versenyzőruha-kollekció megjelenésre különleges és avantgárd is egyben.

A Goodyear és az adidas az újdonság erejével ható kollekcióval lepték meg a versenyzést kedvelőket. A közösen tervezett sportruházati kollekció darabjai a 70-es évek beli sportstílust hozzák vissza mind a lábbelik, mind a ruhák és a kiegészítők forma- és színvilágában. Az persze kérdéses, hány vásárló álma vált most valóra a gumiabroncs mintázatú cipőtalp megjelenésével.

Az SS03 versenyzőruha-csomag a versenyzőkabátok több modelljét és az eredeti Monza versenycsizma által inspirált újratervezett MONACO GP lábbelit tartalmazza. Ez volt az adidas első fejlesztése a 80-as években, amelyet most a Goodyear versenyabroncsa által inspirált mintázati profil jellemez.

Az új versenyzőruha-kollekció egyes darabjai idén Magyarországon is forgalomba kerülnek egyes exkluzív adidas márkaboltokban.