Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Emelkedik a gázolaj ára

MTI
2004.07.05. 13:18
Szerdától a Mol Rt. 3 forinttal emeli a gázolaj literenkénti fogyasztói árát, míg a motorbenzin ára nem változik - közölte az olajtársaság. A Mol közelménye szerint az elmúlt napokban - átmeneti árcsökkenést követően - a nemzetközi piacokon ismét nőttek a kőolajárak. Ennek nyomán a korábban változatlan árszintű gázolaj jegyzésára jelentősen emelkedett és ebből a termékből a fő felhasználói térségekben igen alacsonyak a készletek.

A Mol a piaci folyatokat követve hajtja végre az áremelést. Szerdától így a gázolaj literenként 221 forintba kerül majd, míg a 95-ös ólmozatlan benzin ára marad 247,50 forint, a 95-ös keverék benzin ára változatlanul literenként 250,50 forint lesz, a 98-as ólmozatlan benziné pedig marad 256,50 forint. Az egyes Mol-töltőállomások, illetve a más olajtársaságok által alkalmazott kútárak a Mol "listaártól" eltérhetnek.