Judit
2 °C
7 °C

Kicseréli Draskovics minisztériumának vezetőit

2004.07.14. 17:22
Draskovics Tibor pénzügyminiszter szerdán kezdeményezte Medgyessy Péter miniszterelnöknél Terták Elemér közigazgatási államtitkár felmentését, és döntött Cserés Ákos helyettes államtitkár felmentésérõl is. A miniszterelnök a pénzügyminiszter javaslatával egyetértett és azt hamarosan továbbítja Mádl Ferenc köztársasági elnöknek, írja közleményében a társa. Terták Elemér és Cserés Ákos 2004. augusztus 1-vel távozik a minisztériumból. A közigazgatási államtitkári teendõket átmeneti idõtartamra, az új államtitkár kinevezéséig Várfalvi István helyettes államtitkár látja el. Minisztériumi átszervezés miatt az a helyettes államtitkári poszt, amelyet Cserés Ákos töltött be, megszûnik, az általa felügyelt fõosztályok irányítását Salgó István helyettes államtitkár veszi át.

Gál J. Zoltán kormányszóvivő szerint a költségvetés nagy feladat, ezért a pénzügyminiszternek magának kell eldöntenie, kivel vág neki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?