Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Malév jegyek kamatmentes hitelre

Napi Online
2004.07.22. 12:34
Sándor László Malév vezérigazgató és Lendvai János a Magyar Cetelem Bank elnök vezérigazgatója aláírták azt a hosszú távú megállapodást, amely alapján a következő két hónapban hitelre lehet Malév repülőjegyet vásárolni. Csak a felvett hitelt kell törleszteni, nincs sajáterő, nincs hitelbírálati, nincs kamat, nincs kezelési költség. Az akció a 20-170 ezer forint értékű repülőjegyekre szól, a hitel futamideje hat hónap.

A két hónap leteltével a két társaság megvizsgálja a hosszabbítás lehetőségét, attól függően, hogy milyen sikere lesz az akciónak. Sándor László mindenesetre jónéhány ezer jegy értékesítésére számít, amiből néhány száz millió pluszbevétele lehet a Malévnak, ám pontos számot mondani lehetetlen, hisz egy teljesen új termékről van szó a légi közlekedési piacon.

A Cetelem a konstrukcióval újabb piacra tud belépni, vagyis az áruvásárlási hitelek mellett immár szolgáltatásokhoz is nyújt hitelt. Az akció teljes költséget a bank állja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?