Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Az easyJet a balti országok felé terjeszkedik

2004.09.01. 16:26
Miután a szerdán elindult az első Budapest- Dortmund járat, az easyJet bejelentette, hogy új útvonalakat indít Berlinből és Londonból Észtországba és Berlinből Lettországba - közölte a társaság lapunkkal. A napi egy járattal közlekedő dortmundi járat az iskolakezdet beköszöntével egy időben megkezdte működését. Ennek köszönhetően, a Budapest-Berlin Schönefeld útvonallal együtt, már napi két járatot vehetnek igénybe a Németországba utazók. Az új balti járatok Tallinból Berlin Schönefeld és London Stansted repterekre október 27-től és november1-től indulnak, míg Rigából november 18-tól utazhatnak közvetlenül Berlinbe az utasok.

A balti országokba, Észtországba és Lettországba most először indít az easyJet járatokat, amelyet a 2004. május elsejei Európai Uniós csatlakozás tett lehetővé. Az easyJet 24 járatot indít Prágába, Budapestre, Ljubjanába, Varsóba, Krakkóba és Pozsonyba. Az újabb célállomások bevonásával az easyJet összesen 181-re bővítette útvonalai számát. Az árak 20,49 eurónál kezdődnek, mely magában foglalja az összes adót és illetéket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?