Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Baumax: 32,5 milliárd forint bevételre számít

MTI
2004.09.19. 07:46
A bauMax Magyarországon 32,5 milliárd forint bruttó árbevétellel számol 2004-ben, az előző évi 27,5 milliárd forintos forgalom után. A cég eredménye az előző évekhez hasonlóan az idén is pozitív lesz - tájékoztatta a bauMax Magyarország Rt. az MTI-t. A társaság 3 milliárd forintos beruházással két új barkácsáruházat nyitott szeptemberben, Budapesten és Kecskeméten, ezzel magyarországi üzleteinek száma 14-re nőtt. A most megnyílt áruházak közül az óbudai a legnagyobb magyarországi bauMax áruház 11 ezer négyzetméteres eladóterével, amelyhez 1.500 négyzetméternyi kerti centrum is tartozik. A tavaly novemberben indult építkezés a cég eddigi legnagyobb beruházása.

Kecskeméten a bauMax megszünteti az 1992-ben első magyarországi egységeként felépült, és azóta kicsinek bizonyult barkácsáruházat, és helyette nyitotta meg a most átadott új egységet, amely 8.500 négyzetméter eladótérrel és 1.400 négyzetméteres kerttel rendelkezik. A bauMax 12 éve van jelen Magyarországon. Hat budapesti áruháza mellett Budaörsön, Kecskeméten, Székesfehérváron, Pécsett, Szegeden, Győrött, Debrecenben és Nyíregyházán vannak üzletei. A cég Összesen 92.300 négyzetméternyi eladótérrel rendelkezik, alkalmazottainak száma az idén 900 főre nőtt a tavalyi 750-ről.