Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tőzsde: csendes napot várnak

MTI
2004.09.22. 09:06
Kismértékű árváltozásokat várnak szerdán a budapesti részvénypiacon az MTI által megkérdezett tőzsdei szakértők. Horváth Zoltán, a CIB Bank üzletkötője kismértékű, plusz-mínusz fél százalékon belüli ármozgásokat valószínűsít. A vezető részvények többségénél nem vár jelentős elmozdulást a jelenlegi árszintekről, a Molnál azonban enyhe erősödésre lát esélyt.

Suppan Gergely, a Takarékbank elemzője szerint közepes forgalom mellett visszaerősödhet a BUX a keddi gyengülést követően. Elképzelhetőnek tartja, hogy a Mol újabb csúcsot dönt, a többi blue chip piacán viszont stagnáló árfolyamokra számít.

A BUX kedden 21,60 pontos, 0,17 százalékos gyengüléssel, 12.342,61 ponton zárt. A részvénypiac forgalma 8,29 milliárd forint volt. A vezető részvények vegyesen zárták a napot.

A Matáv 1,65 százalékkal 803 forintra drágult. A Mol ára 9.630 forint lett zárásra, ám napközben 9.800 forinton is forgott. Az OTP 0,90 százalékkal 4.311 forintra gyengült, a Richter ára 0,92 százalékkal 23.155 forintra csökkent.