Online is köthető a Posta Biztosító felelősségbiztosítása

Index
2004.11.15. 10:22
Nem kell már a Postára elfáradnia annak, aki jövő évi kötelező felelősségbiztosítását a Posta Biztosítónál akarja megkötni. Azon ügyfelek számára, akik a díjak összehasonlítását követően a Posta Biztosítónál kívánják elhelyezni szerződésüket, hétfő reggeltől nem csak a Postakötelező díjának kiszámítása, hanem a szerződéskötés is lebonyolítható a www.biztositas.hu internetes alkuszi oldalon.

Bár a szolgáltatás kizárólag a www.biztositas.hu oldalon vehető igénybe, Rácz István a társaság ügyvezetője elmondta, hogy felkészülten várják az ügyfelek újabb rohamát. A www.biztositas.hu öt szerverrel szolgálja ki a látogatókat, akik idén mintegy négyszer annyian vannak, mint az előző év hasonló időszakában.

A tapasztalatokról a szakember elmondta: a www.biztositas.hu a kampány első hetében mintegy 4500 szerződéskötési igényt fogadott, oldalát több mint 200 000 felhasználó kereste fel, akik összesen mintegy 4 millió oldalnyi információt töltöttek le a honlapról.

Rácz István kiemelte, hogy további előnye az - egyébként ingyenes - online alkuszi szolgáltatásnak, hogy az alkusz nem csak a régi biztosítónál jár el a drágának tartott biztosítás felmondásában és bónusz igazolás kikérésében, hanem az új biztosítóhoz is beviszi az ajánlatot, levéve az autós válláról a biztosítóváltás terheit.