Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Hitelcentrumokat nyit az Erste Bank

2005.05.12. 11:36

Megnyitotta első hitelcentrumát a fővárosban az Erste Bank Hungary Rt.: a Batthyány téri Vásárcsarnokban működő "mini fiók" kizárólag hitelügyintézéssel és tanácsadással foglalkozik majd. A bank további hitelcentrumok nyitását tervezi az idei évben a fővárosban.

Kisbenedek Péter, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója elmondta: a 3-4 fős hitelcentrumok létrehozását a lakossági hitelek iránt tapasztalható növekvő kereslet indokolja. A Batthyány téren most megnyíló centrum ezért elsősorban lakáshitelek, szabad felhasználású hitelek, biztosítások és lakás előtakarékossági konstrukciók közvetítésével és intézésével foglalkozik majd. A tervek szerint az első hitelcentrumot még az idén tovább 4-8 nyitása követi, főként a forgalmas bevásárlóközpontokban (Duna Plaza, Pólus Center).

Tátrai Bernadett, a pénzintézet lakossági üzletágvezetője közölte: a hitelcentrumok a hagyományos fiókoknál kedvezőbb nyitvatartással és jelentős kedvezményekkel állnak majd az ügyfelek rendelkezésére. Így például a hitelfelvevők a nyitástól számított 3 hónapon belül 50 százalékos folyósítási jutalék kedvezményt kapnak a HitelCentrumokban.