Október hetedikén két Tesco áruház nyílik az országban

2005.10.06. 12:08

Két új Tesco áruház nyílik október hetedikén Pakson, illetve Székesfehérváron: sorrendben a 47. és 48., azaz a Tesco áruházak száma országunkban lassan eléri a félszázat. Mindkét áruházban háromezer négyzetméteres eladótér, ingyenes parkoló valamint a jól ismert és kedvelt teljes Tesco áruválaszték várja a vásárlókat. Egy-egy új Tesco, már ismeretes, helyi munkahelyteremtést is jelent: Pakson, illetve Székesfehérváron több mint háromszáz új munkahely várja a többségében helyi lakosokat.

Egyetlen napon két új áruházat ad át a vásárlóknak a Tesco Global Áruházak Rt. Pakson, illetve Székesfehérvárott. Ez a két áruház a 47. illetve a 48. az országban. Mindkét áruház 3.000 négyzetméter eladó területű.

A két új Tesco áruházban közel harmincezerféle termékből válogathatnak a vásárlók. A hét minden napján reggel hat órától este tíz óráig tart majd nyitva az áruház. A paksi áruház területén tucatnyi kis üzlet - többek között Herbária, ékszerbolt, virágüzlet, lottózó és étterem - biztosítja a vásárlók még teljesebb kiszolgálását. A Tesco az áruház mellett a vásárlók részére 250 férőhelyes ingyenes parkolót biztosít. Székesfehérváron még nagyobb, 300 férőhelyes ingyenes parkoló található.