Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Épül az Átrium Park

2006.05.25. 15:09

A Wallis Ingatlan legújabb ingatlanfejlesztése, az Átrium Park alapkőletételével megkezdődött a Váci út talán legimpozánsabb irodaberuházása - áll a cég közleményében. A nettó 40 ezer négyzetméteres alapterületen az irodák mellett luxusétteremnek, kávézónak, fitnessközpontnak és belső parknak is jut hely. A mind a XIII. kerület, mind a fejlesztő Wallis Ingatlan számára mérföldkőnek számító projekt 2007 őszére készül el.

A park fejlesztése a tervek szerint két ütemben valósul meg - az első fázis 2007. nyári átadással -, de az érdeklődés függvényében az építkezés akár folyamatos is lehet. A 15 milliárd forintos projekt keretén belül nettó 31 ezer négyzetméter prémium kategóriájú irodaterület készül el, amely alkalmas mind egyterű, mind cellás irodák kialakítására.

A Wallis Ingatlan által fejlesztett irodák elsősorban Pesten - a XIII. és a IX. kerületben - találhatóak. A már elkészült projektek mérete megközelíti az 54 ezer négyzetmétert és további 75 ezer négyzetméter áll fejlesztés alatt.