Jenő
-2 °C
6 °C

Magyar cégek a legjobb ötszázban?

MTI
2006.07.05. 13:56

Az idén első alkalommal jelentkezhetnek magyar vállalkozások a legdinamikusabban fejlődő európai cégek ötszázas listájára, amelyet a Entrepreneurs for Growth nevű nonprofit szervezet állít össze.

A szervezet közlése szerint eddig 20 magyar cég jelölte magát a listára, amelyre azok kerülnek fel, amelyek forgalmuk és alkalmazottaik számának növelésében az elmúlt három évben jelentős növekedést értek el.

A pályázatokat július 20-ig juttathatják el a cégek, amelyeket sikeres szereplés esetén a KPMG és a Microsoft is díjaz a november 25-i eredményhirdetés után.

A 2005-ös listára felkerült kis- és középvállalkozások a hároméves referenciaperiódus alatt összesen mintegy 130 ezer új munkahelyet teremtettek, és évi átlagos 14 százalékos növekedéssel 28,8 milliárd euróval növelték bevételüket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?