Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kóka bejelentette a Morgan Stanley érkezését

Portfolio
2006.07.18. 11:11
A GKM mai sajtótájékoztatóján fény derült a hetekig titkolt, de sokak által már sejtett nemzetközi pénzügyi szolgáltató kilétére, aki Magyarországra telepíti szolgáltató központját. Kóka János gazdasági miniszter ma bejelentette, hogy a Morgan Stanley Budapesten hozza létre Üzleti Szolgáltató és Technológiai Központját a New York-i központok támogatására.

A Morgan Stanley ősszel kezdi meg működését és 2009-re már 450 főt fog foglalkoztatni. Büszke vagyok és optimista, hogy nagy jelentőséggel bíró társaságok a régióból Magyarországot választják, mondta Kóka János. A miniszter elárulta, hogy a relációs stratégiával kívánnak jelentős méretű társaságokat hazánkba vonzani, hogy Magyarország elsőszámú szolgáltató központtá váljon Európában.

Eileen Murray, a Morgan Stanley Global Operatins and Technology vezetője elmondta, hogy hosszú kiválasztási folyamat eredményeként, több száz lehetőség közül esett Magyarországra a választás. Szeretnénk azon embereket magunkhoz vonzani, akik a minőség és képesség terén a legjobbak , mondta Jonathan Chenevix-Trench, a Morgan Stanley International vezetője.