Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ajándék repülőjegy egy év alatt

2006.07.25. 09:26

A Citibank Zrt. és a Malév Zrt. új, közös márkajelzésű hitelkártyát vezet be a magyar piacra augusztus 1-jétől. A hazai piacon egyedülálló, pontgyűjtés alapú új hitelkártya egyesíti a biztonságos és rugalmas Citibank fizetőeszköz nyújtotta előnyöket a vásárlásokért jutalomként járó − a Malév Duna Club törzsutasprogramhoz kapcsolódó − bónuszpontok gyűjtésének lehetőségével.

A bónuszpontok, amelyeket a hitelkártyával történő mindennapi vásárlásokkal, illetve a Malévval és annak partner légitársaságaival történő repülőutakkal gyűjthetnek a hitelkártya-birtokos ügyfelek, a világ minden tájára szóló ajándék repülőjegyre válthatók a Malévnál és partner légitársaságainál. Rendszeres kártyahasználattal az arany hitelkártyás ügyfelek akár egy év alatt is összegyűjthetnek egy ajándék repülőjegyet.