Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tíz százalékkal nőtt az AS profitja

MTI
2006.07.31. 11:14

A legnagyobb európai lapkiadó, a német Axel Springer hétfőn 111,4 millió eurós adózott eredményt jelentett az első félévről, 10 százalékkal többet a tavalyi első félévi 101,3 milliónál, amiért a növekvő hirdetési bevételeket dicsérték az időközi beszámolóban.

A lapterjesztési és a hirdetési bevétel - 1,09 milliárd euró - 2,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi 1,06 milliárdot. A teljes bevétel 1,17 milliárd euróra csökkent 1,19 milliárd euróról, mert egy nyomdai vállalkozást eladtak a Bertelsmannal közös vegyesvállalatnak.

Az Axel Springer AG magyarországi társaságai ügyvezetésének tagja lesz Holger Martens az idén ősztől, közölték a múlt héten. Holger Martens mint második ügyvezető igazgató Bayer Józsefnek, az ügyvezetés elnökének tartozik majd beszámolási kötelezettséggel.