József, Bánk
-6 °C
0 °C

Terjeszkedik az A1 csoport

MTI
2006.08.29. 15:59

Terjeszkedik az ingatlanértékesítéssel foglalkozó A1 csoport. A társaság az MTI-hez eljuttatott közleményében ismerteti, hogy vidéken magas színvonalú irodákat kínál hamarosan, Bukarestben pedig luxus ingatlanok értékesítését kezdte el.

Az A1 csoport már meglevő hat budapesti értékesítési irodából álló hálózatát három éven belül 20-25 irodából álló lánccá kívánja növelni. A főváros mellett elsősorban a vidéki nagyvárosokban kívánnak magas színvonalú szolgáltatást nyújtó irodákkal megjelenni. A csoport meglévő és a közeljövőben megnyitásra kerülő irodái a cég tulajdonában lesznek, de a további terjeszkedés során franchise rendszerben üzemelő irodákkal is számolnak.

A cég bukaresti irodája befektetési tevékenységgel kezdett, és ingatlanalapokkal, ingatlanbefektetési szolgáltatásokkal jelent meg a román piacon. A román fővárosban most megnyílt értékesítési iroda viszont már 1.500 lakás kizárólagos értékesítését is végzi. Ezek a lakások a város legnépszerűbb és legdrágább északi részében épülnek.

Az A1 Csoport svájci-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező vállalkozás, székhelye Budapesten van. Első irodájukat az Andrássy út 3. alatt nyitották meg két évvel ezelőtt. A társaságnak jelenleg több mint 100 munkatársa van.