Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Háromszázzal több OTP-bankautomata

2006.09.13. 14:35

Háromszázzal több bankjegy-automatát használhat az OTP Bank közel 4 millió bankkártya-birtokosasa az OTP saját hálózatának díjaival szerdától, mert ezen a napon a bank birtokba vette a volt Euronet ATM-eket. A most átvett Euronet Bankomat logós 300 ATM körülbelül egyharmada Budapesten, közel kétharmada vidéken működik.

A bankjegy-automaták funkcionalitása megfelel a nemzetközi sztenderdeknek, azoknál bármely jelentős külföldi kártyatársaság logójával ellátott plasztiklappal lehet készpénzt felvenni magyarországi és külföldi kártyabirtokosoknak egyaránt. Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy a rendszerintegráció miatt ugyanakkor szükség volt információtechnológiai változtatásokra, amelyeknek többlépcsős tesztelése megtörtént. A bank maga kérte a Gazdasági Versenyhivatal állásfoglalását: a versenyhivatali dokumentum rögzíti, hogy a hálózatbővülés, illetve az erősödő piaci dominancia nem sérti a versenyjogi előírásokat.