Aliz
6 °C
14 °C

Itt a REevolúció

MTI
2006.09.14. 13:29

Naponta háromezer négyzetméter lakás és ötszáz négyzetméter iroda épül Budapesten - mondta Demszky Gábor főpolgármester a közép- és délkelet-európai befektetési lehetőségeket bemutató REevolutio szakkiállítás megnyitóján. Hangsúlyozta, hogy a Hungária körgyűrűn belül nem épülnek magas házak a fővárosban.

A főpolgármester az első REevolutio kiállítást a Cannes-ban évente megrendezett bemutató régióbeli másának nevezte, s reményét fejezte ki, hogy néhány év múlva jelen lesz itt is minden fontos befektető.

António Carmona Rodrigues, Lisszabon főpolgármestere elmondta: szívesen átadják azokat a tapasztalatokat, amiket a portugál főváros az uniós strukturális alapok felhasználása terén szerzett. Az ebből kiépített infrastruktúra teremtette meg az ingatlan fejlesztés - köztük a felújítás - alapját, ezt pedig a kulturális pezsgés követte a városban.

A 12 ország 30 kiállítójának projektbemutatói mellett konferenciák is lesznek a vasárnap estig, a Deák téri elbontott pavilonsor helyén nyitva tartó kiállításon. A konferenciákon szó lesz a területfejlesztésről, továbbá a logisztikai és iroda beruházásokról is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?