Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szerkezetkészek a Rákóczi Liget épületei

Index
2006.09.20. 11:15

A Csepeli Lakásfejlesztő Zrt. beruházásában megvalósuló Rákóczi Liget épületeinek legfelső szintje is elkészült, s ennek alkalmából a beruházó cég szervezésében, a partnercégek képviselői részvételével bokrétaünnepséget rendeztek. Tóth András, a Csepeli Lakásfejlesztő Zrt. vezérigazgatója az eseményen elmondta, a cég beruházása révén hozzájárulhatnak Csepel - mint a beruházók körében egyre kedveltebb városrész - fejlődéséhez.

A Csepel középpontjában épülő Rákóczi Liget - Budapest legnagyobb lakóingatlan-beruházása - számos lehetőséget kínál a leendő lakók számára. A főváros egyik legalacsonyabb áron kínált ingatlanai színvonalas lakókörnyezetet biztosítanak, tömegközlekedéssel gyorsan és könnyen megközelíthetőek, emellett költségtakarékos megoldást jelentenek. A Rákóczi Liget ingatlanainak villamosenergia-, fűtés-, valamint hűtésszolgáltatását kiserőmű végzi: az energiatakarékos és környezetbarát megoldás révén a lakópark leendő lakói ezen szolgáltatásokon akár 10-20 százalékos költségmegtakarítást érhetnek el.