Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogadták a turizmustervet

MTI
2007.02.01. 11:53

Elfogadta a Magyar Turizmus Zrt. igazgatósága az idei évre szóló marketingtervet, amelyben 2007-ben mintegy 10 millió külföldi és csaknem 9,3 millió belföldi vendégéjszakával számolnak - mondta Szűcs Balázs, a társaság marketingigazgatója.

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint tavaly január-novemberben a külföldiek 9,4 milliót, a belföldiek pedig 8,7 millió éjszakát töltöttek el magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken.

Az idei évre szóló marketingtervben a belföldi piacon kiemelt turisztikai termék lesz a zöldturizmus, amelynek közönségkampánya márciusban indul, az egészségturizmus, valamint a jelentősebb kulturális, sporteseményhez kapcsolódó úgynevezett eseményturizmus.

A marketingterv szerint a külföldi piacon kiemelt termékként jelenítik meg Budapestet és környékét, a Balatont, a spa- és wellnessturizmust, valamint a hivatásturizmust.