Ödön
1 °C
11 °C

Árcsökkenés a DM-ben

2007.02.07. 15:48

A DM konszern társországaiban (Németország 1994, Ausztria 1994, Szlovákia 2006, Szlovénia 2006) már évek óta működő tartósan alacsony ár árpolitikát idén februártól a horvátországi és a csehországi DM-mel egyidőben a Magyarországon is bevezeti. Azokban az országokban, ahol már évek óta ezt az árpolitikát folytatják, a cég jelentős forgalomnövekedést ért el - tájékoztatta a cég az Indexet. Az akció lényege, hogy az akciós árak 4 hónapig garantáltan nem emelkednek.

2007 február 8-tól a DM több száz termék árát csökkentette, és folyamatosan új termékek kerülnek majd be a tartósan alacsony ár kategóriába. Az új stratégia másik pillérre a "Készlet erejéig!" termékek, melyek kéthetente jelennek majd meg az üzletekben, - összecsomagolások, rácsomagolások, túltöltések és szezonális termékek formájában - és a készlet erejéig lesznek kaphatóak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?