Judit
3 °C
7 °C

Vezércsere az Autókernél

MTI
2007.02.09. 14:59

Távozik az Autóker Holding Zrt. elnök-vezérigazgatói székéből Ehud Amir március elsejével – közölte a társaság pénteken. A közlemény szerint az elnök-vezérigazgató magánéleti okokra hivatkozva válik meg posztjától. A jövőben a cég és a részvényesek közti kapcsolattartásért lesz felelős, valamint tanácsadóként vesz részt az Autóker életében.

A cégvezető a távozásról szóló döntést és annak időpontját még 2006 júniusában jelentette be a részvényeseknek és az Autóker menedzsmentjének. Ehud Amir 1999 óta áll az Autóker csoport élén, nevéhez fűződik egyebek között az angyalföldi Marina Part felépítése, továbbá a VII. kerületi Gozsdu udvar műemléki felújítása. Eddig mintegy 60 milliárd forint értékű lakásberuházás valósult meg a fővárosban az irányításával.

A cég napi szintű irányítását márciustól az ingatlanfejlesztési divízióért felelős Aradi Ferenc – a cég korábbi értékesítési igazgatója –, valamint a logisztikai és telekommunikációs üzletágért felelős Dolmányos Hajna látja el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?