Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Több postahivatal éjfélig tart nyitva csütörtökön

2007.02.14. 17:25

Az adó- és járulékbefizetések és a felsőoktatási jelentkezések csütörtök éjfélkor lejáró határideje miatt több postahivatal éjfélig tart nyitva csütörtökön - közölte a Magyar Posta Zrt. szerdán az MTI-vel. A megyeszékhelyek főpostái egységesen este nyolc óráig lesznek nyitva csütörtökön. A budapesti Nyugati pályaudvar melletti 62-es, a Keleti pályaudvar szomszédságában lévő 72-es posta, valamint a Nyíregyháza-Jósaváros postamesterség éjfélig várja az ügyfeleket. A fővárosi Fogarasi utcai TESCO bevásárlóközpontban található posta ezen a napon is non-stop nyitva tartással működik.

A postára adott jelentkezési lapok feldolgozását folyamatosan végzi a Magyar Posta. A társaság logisztikai központjában és a vidéki feldolgozóközpontokban szintén megerősített szolgálattal várják a beérkező küldeményeket. Az esti órákban nyitva tartó posták adatairól a Magyar Posta Központi Ügyfélszolgálati Irodája ad felvilágosítást a 06-40-46-46-46-os telefonszámon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?