Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alig változott a forint a bankközin

2007.02.21. 09:49

Szerdán reggel alig változott a forint a bankközi devizapiacon, az eurót kilenc óra körül 252,10/20 forinton jegyezték a keddi 252,30/40 forint után. A magyar idő szerint hajnalban bejelentett 25 százalékos japán jegybanki kamatemelés nem volt negatív hatással a feltörekvő piacokra, a dollár pedig mérsékelten gyengült a nemzetközi piacokon - mondták el kereskedők. Budapesten reggel a dollárt 191,69/79 forinton jegyezték szemben a keddi 191,95/192,05 forinttal.

A nap további részében sem számítanak a forint gyengülésére, a piacok az amerikai és a dél-afrikai inflációs mutatókra, valamint az izlandi fizetési mérleg adatokra várnak. A forintpiacon 7,75/85 százalékon maradt az overnight kamat, az államkötvénypiacon is mozdulatlanok a hozamok. A hat hónapos diszkont-kincstárjegy szerdai aukciójára 30 milliárd forintot ajánlott fel az Államadósság Kezelő Központ. Kedden a másodpiacon 8,05 százalékos hozam alakult ki ezen a lejáraton.