Jolán
2 °C
4 °C

Termálfürdőt avattak Zalaegerszegen

MTI
2007.02.23. 18:01
Felavatták az 1,2 milliárd forint költséggel megépített termálfürdőt Zalaegerszegen pénteken.

A fürdő nyolc, összesen 700 négyzetméter vízfelületű és többféle funkciójú medencével különféle szolgáltatásokkal várja a látogatókat. A létesítmény napi 1000 vendéget képes zsúfoltság nélkül fogadni.

Gyimesi Endre polgármester az avatáskor elmondta, hogy a város hosszú távú, jórészt a termál- és élményturizmusra alapozott idegenforgalmi fejlesztési programjának jelentős állomása az egész éven működő, fedett termálfürdő. Az intézmény üzemeltetési jogát a szomszédos Tóstrandéval együtt 17 évre nyerte el a generál-kivitelező Aquaplus Kft.

A létesítményében többek között vízeséssel összekapcsolt három élmény- és két termálvizes ülőmedence, játékelemekkel és csúszdával ellátott három gyermekmedence, valamint óriáscsúszda, sodrófolyosó és vízi masszírozókabin kapott helyet. Egyedülálló az országban a számítógép vezérlésű, programozott zenére működő színterápiás rendszer.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?