Albert, Lipót
2 °C
12 °C

50 százalékos eredményjavulást ért el az Umwelttechnik

MTI
2007.02.28. 11:22

A főleg Magyarországon tevékenykedő, környezetvédelmi és vízügyi berendezéseket gyártó, rendszereket készítő osztrák SW Umwelttechnik kelet-európai pozíciójának további megerősítésével javította 2006-ban az eredményét és forgalmát- közölte a társaság szerdán.

Az adózás előtti eredmény előzetes adatok szerint 2,1 millió eurót ért el, ami 51 százalékos növekedést jelez és a vállalat történelmének egyik legjobb eredménye. A forgalom 12 százalékkal 101,8 millió euróra növekedett, és ennek az árbevételnek a 66 százaléka a magyarországi értékesítésekből adódott. A cég ausztriai eladásai visszaestek a múlt év szeptemberében végrehajtott két üzembezárás miatt 25,6 millió euróról 22,9 millió euróra, ami 23 százalékos piaci részarányt jelent. Románia piaci súlya 4 százalékról 8 százalékra emelkedett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?