Bernát, Felícia
EUR 384,21 Ft
USD 363,27 Ft
7 °C
31 °C

Zökkenőmentes szolgáltatóváltás a MÁV mellékvonalain

MTI
2007.03.10. 11:52

A gazdasági és közlekedési tárca értékelése szerint zökkenőmentesen zajlott le a szolgáltatóváltás a MÁV azon 14 mellékvonalán, ahol megszüntették a személyszállítást.

"A beérkezett információk alapján az utasok a megelőző tájékoztatásnak köszönhetően könnyen eligazodtak, a járatok indításával, a csatlakozások elérésével, a menetidő tartásával nem volt probléma" - olvasható a minisztérium közleményében.

A járatokon kevesen utaztak, például a Veszprém-Hajmáskér-Lepsény vonalon 2-8 fő, a Mezőcsát-Miskolc vonalon a Mezőcsát vasútállomás érintésével közlekedő járatokon átlagosan 2-5 fő március 4-én. A Miskolc-Hejőkeresztúr-Nemesbikk vonalon, a Nyékládháza-Nemesbikk szakaszon beállított új járatokon átlagosan 3-4 fő utazott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás