Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szendvicsfalpanel-gyár Hevesen

MTI
2007.05.02. 13:16

Európa első, amerikai technológiát alkalmazó úgynevezett szendvicsfalpanel-gyára kezdte meg a működését Hevesen - hangzott el a technológia potenciális megrendelőinek részvételével az üzemben rendezett szerdai nyílt napon.

A 1,5 milliárd forintos beruházás során megvalósult üzem, napi 400 négyzetméternyi falpanel gyártását teszi lehetővé, illetve 800 négyzetméternyi a födémpanel kapacitása - közölte Pásztor Ervin, a tulajdonos Hevesbeton Kft. ügyvezetője.

A tervek szerint az áttételesen belföldi magánszemélyek által birtokolt, az üzem működtetésére létrehozott cég árbevétele, a termelés felfutása után 2009-ben már eléri az évi 4 milliárd forintot, illetve 120 embernek ad munkát a foglalkoztatási gondokkal küszködő dél-hevesi térségben - tette hozzá az ügyvezető.