Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bevásárló- és szórakoztató központ nyílik Tatabányán

MTI
2007.05.02. 14:30

Megnyílik az Európa Ingatlanbefektetési Alap négymilliárd forintos beruházásában épült új bevásárló és szórakoztató központ, a Vértes Center csütörtökön.

A Komárom-Esztergom megye székhelyének központjában 15 hónap alatt megépült létesítményben minden üzlethelyiség elkelt, hatvan üzlet és multinacionális üzletlánc, közöttük a Media Markt, a C&A, a Hervis Sport, a New Yorker, a McDonalds, a Spar, valamint a Palace Cinemas kötött le hosszú távú bérleti jogot - hangzott el a megnyitást megelőzően szerdán tartott sajtótájékoztatón.

A tatabányai bevásárlóközpont a beépített 32 ezer négyzetméteres területen az üzletek mellett több kávézónak, étteremnek, kaszinónak és a legmodernebb technológiával felszerelt mozinak is otthont ad. A gépkocsival érkezőket a tetőparkolóban és a mélygarázsban 500 parkolóhely fogadja. A Vértes Center közel hatszáz helyi dolgozónak ad munkát - közölte Tóth-Deme Miklós, az Európa Befektetési Alapkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke.