Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egyeztetnek Dél-Dunántúl megújulásáról

MTI
2007.05.03. 11:49

A Dél-Dunántúli Régió 2,8 milliárd forintos pályázati csomagja, amely több mint kétezer ember számára nyújthat hathatós segítséget egyeztetés alatt áll - hangzott el a régió munkaügyi tanácsának kihelyezett csütörtöki ülésén a Tolna megyei Tengelicen.

A munkaügyi szervezet elkészítette a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében a régiós programjai első változatát, a 2,8 milliárd forintos pályázati csomagban a kiemelten tartós munkanélküliek számára esélyteremtés, munkaerő-piacra való visszatérés, képzés, foglalkoztatási támogatás szerepel - mondta az MTI-nek Brebán Valéria, a Dél-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ megbízott igazgatója.

Hozzátette: a program a régiók közül elsőként kerül egyeztetésre, előzetesen jónak minősítették, várhatóan 2.200 ember számára nyújthat a Nemzeti Fejlesztési Terv első két évében komoly, hathatós segítséget.