Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyereséggel zárt az MTV

MTI
2007.05.03. 15:46

Immár második évét zárta nyereséggel a Magyar Televízió, 2006-ban az MTV 4,405 milliárd mérleg szerinti eredményt ért el, ez két és félszer akkora, mint az egy évvel korábbi - közölte az MTV csütörtökön.

A Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége szerdai ülésén jóváhagyta, és a nagykuratóriumnak elfogadásra javasolta a közszolgálati médiavállalat éves beszámolóját.

A számviteli törvény szerint készített és könyvvizsgáló által auditált jelentésből kiderül, hogy az MTV Zrt. a 2006-os gazdasági évet 4 milliárd 405 millió forintos mérleg szerinti eredménnyel zárta. A közleményben emlékeztetnek arra, hogy az MTV a 2004-es évet még több mint 4 milliárdos veszteséggel fejezte be.

Tavaly év végén az MTV-nek már mindössze 52 millió forintos hiteltartozása volt, szemben az egy évvel korábbi 5 és fél milliárd forinttal.