Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Váltás a magyar Commerzbank élén

MTI
2007.05.17. 07:21

Kozma András személyében júliustól új elnök-vezérigazgató áll a Commerzbank Zrt. élén, ettől az időponttól Hák-Kovács Tamás, a bank jelenlegi elnök-vezérigazgatója a Commerzbank moszkvai leánybankját vezeti – közölte a hitelintézet pr-cége. Kozma András 38 éves, 1990-ben szerzett informatikai-mérnök diplomát, majd 1995-ben és 1996-ban a Budapesti és a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte tanulmányait vállalat-gazdaságtan szakon.

A bank igazgatóságának tagja lesz júliustól Walter György is, aki korábbi feladatkörét vezérigazgató-helyettesként látja el. A magyar Commerzbank jelenlegi elnök-vezérigazgatója, Hák-Kovács Tamás a Commerzbank Eurázsia moszkvai központjában folytatja karrierjét elnök-vezérigazgatóként. Hák-Kovács Tamás 2000 decembere óta dolgozik a Commerzbank vezetőjeként. Nevéhez kötődik egyebek között a bank regionális fiókhálózatának kiépítése.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?