Natália
1 °C
7 °C

Vidéken fejleszt az Indra

MTI
2007.05.17. 13:02

Fejleszti vidéki ügyfélszolgálati hálózatát az Indra Biztosítottak és Pénzintézeti Ügyfelek Országos Érdekvédő Egyesülete; a kiemelkedően közhasznú szervezet csütörtökön Nyíregyházán nyitott irodát.

A már működő esztergomi és hévízi, illetve a most megnyitott nyíregyházi ügyfélszolgálati iroda mellett jövőre Békéscsabán és Szombathelyen tervez kirendeltségnyitást az egyesület - mondta Pintér György elnök az MTI-nek.

Hozzátette: a további vidéki irodák megnyitása az anyagiaktól függ, bár a Szociális és Munkaügyi Minisztérium - pályázati alapon - segítséget ígért a hálózat-fejlesztéshez.

Közölte: a 14 évvel ezelőtt létrehozott egyesülethez évente mintegy 700 biztosítási és banki panasszal fordulnak a tagok, s a vitatott esetek csaknem 60 százaléka megalapozott.

Az érdekvédő egyesület jól felkészült szakemberekre bízza az ügyek rendezését, hiszena biztosító cégek felkészültségük erőelőnyéből adódóan általában könnyen "visszaverik" az biztosítottak egyéni panaszait - mondta Pintér György.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?