Ivó, Milán
EUR 383,35 Ft
USD 365,41 Ft
6 °C
26 °C

Szemgolyó formájú rágóbonbon, zöldalgás kenyérforgács

MTI
2002.01.28. 09:07
Kölnben vasárnap megnyílt a Nemzetközi Édességvásár. A január 30-ig tartó vásáron 70 ország 1500-nál is több kiállító mutatja be legújabb termékeit.

Most először kapcsolódik össze a filatélia és az édesség: a Svájcban gyártott levélbélyeg felületének enyhe megdörzsölésére csokoládé illatot áraszt. Más termékek a Halloween hangulatát keltik: egy spanyol kiállító szemgolyókat utánzó rágóbonbonokat kínál.

A gyártók gondoltak az egészségesebb "rágcsálnivalók" után vágyakozókra is. A TV-nézők esti nassolásaikhoz paprikavörös burgonyaszirmok helyett zöld algás pirított kenyérforgácsokat majszolhatnak.

Gyermekeknek is nyújt újdonságot a kiállítás: egyes bonbonféleségeket átlátszó játék mobiltelefonokba csomagolják, vagy pedig egy mini számítógép egérkattintásra rágógumikat köp ki.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek