Katalin
-1 °C
3 °C

A Malév 5-10 százalékkal emeli a jegyárakat

MTI
2002.03.26. 10:05
Új járatok indításával, növekvő járatsűrűséggel és célállomástól, tarifától függően 5-10 százalékos jegyáremeléssel lép életbe március 31-dikén a Malév nyári menetrendje.

A légitársaságnál az MTI kérdésére elmondták, hogy újra indítják a Szarajevó, München és Madrid járatokat. Münchenbe az utasok igényeihez igazodva napi két járatot közlekedtetnek, reggeli és délutáni időpontokban.

A téli időszakhoz viszonyítva áprilistól növekszik a kelet-európai városokba közlekedő járatok sűrűsége, Bukarestbe további három, Tiranába pedig még 4 járatot indít a társaság.

A tengerentúli célállomások közül újból napi járat közlekedik New Yorkba és Torontóba is heti kettővel több, összesen négy gép indul.

A szövetségesi együttműködés szélesítésével code-share, azaz a KLM-mel közös üzemeltetésű járatok indulnak Oslóba, Göteborgba és Manchesterbe.

További változás lesz, hogy Stockholmba nappali fordulójáratok helyett éjszakázók közlekednek és heti 3 járattal bővül az athéni kínálat. A Malév megszünteti ugyanakkor damaszkuszi járatait.