Judit
3 °C
7 °C

A Malév 5-10 százalékkal emeli a jegyárakat

MTI
2002.03.26. 10:05
Új járatok indításával, növekvő járatsűrűséggel és célállomástól, tarifától függően 5-10 százalékos jegyáremeléssel lép életbe március 31-dikén a Malév nyári menetrendje.

A légitársaságnál az MTI kérdésére elmondták, hogy újra indítják a Szarajevó, München és Madrid járatokat. Münchenbe az utasok igényeihez igazodva napi két járatot közlekedtetnek, reggeli és délutáni időpontokban.

A téli időszakhoz viszonyítva áprilistól növekszik a kelet-európai városokba közlekedő járatok sűrűsége, Bukarestbe további három, Tiranába pedig még 4 járatot indít a társaság.

A tengerentúli célállomások közül újból napi járat közlekedik New Yorkba és Torontóba is heti kettővel több, összesen négy gép indul.

A szövetségesi együttműködés szélesítésével code-share, azaz a KLM-mel közös üzemeltetésű járatok indulnak Oslóba, Göteborgba és Manchesterbe.

További változás lesz, hogy Stockholmba nappali fordulójáratok helyett éjszakázók közlekednek és heti 3 járattal bővül az athéni kínálat. A Malév megszünteti ugyanakkor damaszkuszi járatait.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?