Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

A Malév 5-10 százalékkal emeli a jegyárakat

MTI
2002.03.26. 10:05
Új járatok indításával, növekvő járatsűrűséggel és célállomástól, tarifától függően 5-10 százalékos jegyáremeléssel lép életbe március 31-dikén a Malév nyári menetrendje.

A légitársaságnál az MTI kérdésére elmondták, hogy újra indítják a Szarajevó, München és Madrid járatokat. Münchenbe az utasok igényeihez igazodva napi két járatot közlekedtetnek, reggeli és délutáni időpontokban.

A téli időszakhoz viszonyítva áprilistól növekszik a kelet-európai városokba közlekedő járatok sűrűsége, Bukarestbe további három, Tiranába pedig még 4 járatot indít a társaság.

A tengerentúli célállomások közül újból napi járat közlekedik New Yorkba és Torontóba is heti kettővel több, összesen négy gép indul.

A szövetségesi együttműködés szélesítésével code-share, azaz a KLM-mel közös üzemeltetésű járatok indulnak Oslóba, Göteborgba és Manchesterbe.

További változás lesz, hogy Stockholmba nappali fordulójáratok helyett éjszakázók közlekednek és heti 3 járattal bővül az athéni kínálat. A Malév megszünteti ugyanakkor damaszkuszi járatait.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek