Aliz
6 °C
14 °C

Hónig Péter a Dunaferr vezérigazgatója

MTI
2002.06.28. 13:51
A Dunaferr Rt. vezérigazgatójává Hónig Pétert választotta meg a társaság pénteki rendkívüli közgyűlése - tájékoztatta a cég közleményben az MTI-t. A közgyűlés visszahívta vezérigazgatói beosztásából Tóth Lászlót, megbízatása közös megegyezéssel szűnik meg.

A plénum elfogadta a Dunaferr Dunai Vasmű Rt. 2001. évi konszolidált beszámolóját 8,484 milliárd forint mérleg szerinti veszteséggel és 132,4 milliárd forint mérlegfőösszeggel.

A közgyűlés az igazgatóságból visszahívta Králik Gyulát, Tóth Lászlót, Molnár Zoltánt, Nyerges Zsoltot, Németh Miklóst, Pomázi Csabát és Vincze Ágnest.

Az igazgatóság tagjává választották Hónig Pétert, Nagy Józsefet, Antali Károlyt, Szabó Zsoltot, Reményik Kálmánt, Petschnig Mária Zitát, Karikás Györgyöt és Kaposi Annamáriát.

Visszahívta a felügyelőbizottságból a plénum Galambos Dénest, Józsa Pétert és Ágoston Zsoltot. A felügyelő bizottság új tagja lett Szecsei István, Mészáros István, Jasenszky Nándor és Verebes Lóránt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?