Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Horváth Zsolt a tőzsde vezérigazgatója

MTI
2002.07.09. 12:01
A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaságot június 30-ával bejegyezte a Fővárosi Bíróság mint cégbíróság. Az rt. vezérigazgatójává Horváth Zsoltot választotta a BÉT igazgatósága első, hétfői ülésén - jelentette be Horváth Zsolt kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

A tőzsde igazgatóságának elnöke Jaksity György, a felügyelőbizottság elnöke Katona Zsolt lett.

Az igazgatóság elkészítette a BÉT Rt. szabályzatait is. Ezek nem térnek el lényegesen a korábbiaktól. Csak a közzétételi szabályok változtak, a kibocsátók hivatalos közzétételi helye ezentúl a BÉT honlapja lesz.

A vezérigazgató tájékoztatott arról, hogy a szabályzatok mindegyike megtalálható lesz a tőzsde internetes oldalán. Egy részüket a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének még jóvá kell hagynia, ezt követően lépnek hatályba. A korábbi szabályzatok automatikusan hatályon kívül helyeződnek az újak életbe lépésével.