Árpád
-2 °C
3 °C

Változatlan maradt az Accenture nyeresége

MTI
2002.07.12. 13:07
Az Accenture pénteken közölte, hogy gyakorlatilag nem változott negyedéves nyeresége az előző évihez képest; a világ legnagyobb tanácsadó cége megsínyli a bizonytalan makrogazdasági környezetet és a Wall Street óvakodását a komolyabb technológiai projektektől - jelentette a Reuters.

A bermudai székhelyű társaság harmadik pénzügyi negyedévében 114,5 millió dollár nyereséget, részvényenként 27 centet ért el az egy évvel korábbi 104,8 millió dollár, részvényenként 25 cent után. A Thomson Financial/First Call elemzőcég által készített piaci konszenzus 26-27 cent egy részvényre jutó nyereségre számított.

Az Accentrure részvények árfolyama csütörtökön New York-ban 15,55 dolláron zárt. Az Accenture papírok árfolyama az idén 42 százalékkal gyengült, ugyanezen idő alatt a KPMG részvények árfolyama 35 százalékkal csökkent.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?