Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nevet vált a Deloitte Touche

MTI
2002.07.22. 12:46
A Deloitte Touche saját vállalati történelméből merítve új nevet választott magának: az új név - a Braxton - 1984, Braxton Associates üzleti konzulens vállalat megvásárlása óta van, mint bejegyzett márkanév a cég tulajdonában. A szétválást követően a Braxton lesz a világ legnagyobb magánkézben lévő, teljes szolgáltatási kört nyújtó üzleti tanácsadó vállalata.

"A Braxton név felvételével is ki szeretnénk hangsúlyozni egyedi, az átlagostól eltérő vonásainkat" - jelentette ki a Deloitte Touche vezérigazgatója, Doug McCracken.. "Nézzünk szembe a tényekkel: a közvéleménynek elege van a kitalált, összefércelt, hasraütéssel elővarázsolt vállalati nevekből. Ezt saját munkatársaink megkérdezése is egyértelműen alátámasztotta" - mondta Brian Fugere, a Deloitte Consulting marketing igazgatója.