Hatvannyolcan lennének vezérigazgató-helyettesek a Dunaferrnél

MTI
2002.07.23. 13:42
Összesen 68-an pályáztak a Dunaferr műszaki, gazdálkodási, kereskedelmi és személyzeti vezérigazgató-helyettesi munkakörök betöltésére - közölte a társaság közleményében az MTI-vel. A pályázatot Hónig Péter, a Dunaferr Rt. újonnan kinevezett elnök-vezérigazgatója írta ki. A Somlai Tibor vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettes vezetésével megalakult bíráló bizottság kedden megkezdte munkáját.

- A pályamunkák nagy száma azt mutatja, hogy sok felkészült szakember pozitívan ítéli meg a Dunaferr jövőjét - fogalmazott a közleményben Hónig Péter. A munkakörök várhatóan augusztus 15-től tölthetők be, de elképzelhető, hogy a pályamunkák nagy száma miatt nem tudják tartani ezt a határidőt.

A közlemény szerint Hónig Péter hétfőn megbízta a Boston Consulting Groupot, hogy a cégcsoport vezető munkatársaival közösen készítse el a Dunaferr középtávú stratégiáját, amely a működés optimalizálását és a régió fejlesztését is szolgálja. A stratégia készítésében 34 vállalati szakember működik közre. Az anyag várhatóan októberben kerül a kormány elé.