Rekordot dönt a Torkos Csütörtök

2009.02.25. 07:47 Módosítva: 2009.02.25. 07:49

Minden eddiginél több, 1294 vendéglátóhelyen lesz az idén Torkos Csütörtök - derül ki a Magyar Turizmus Zrt. közleményéből. A jelentkezések tegnap délben zárultak le, az akcióhoz csatlakozó vendéglátóhelyek listája a www.menjunkenni.hu honlapon tekinthető meg. A listán szereplő helyek közül soknál már nem érdemes próbálkozni, mert már az összes asztalt lefoglalták.

Az akcióhoz csatlakozó vendéglőknek egész nap 50 százalékos kedvezményt kell adniuk az ezen a héten és a múlt héten érvényes á la carte kínálatukból, beleértve az italokat is - nem lehet külön erre a napra szóló menüt összeállítani. A felszedett kilókat már másnap le lehet dolgozni: a budapesti Gilda Max mozgásközpontok kezdeményezésére, a tavalyihoz hasonlóan, Mozgós Péntek akció lesz február 27-én, ekkor fitnesz-, kondi- és wellnesstermek, mozgásközpontok, uszodák, sportlétesítmények, szállodák sport-, wellness-, spa- és egészségközpontjai adnak 50 százalékos kedvezményt a napi belépő árából.

A Torkos Csütörtököt először 2006-ban hirdette meg a Magyar Turizmus Zrt., akkor 499 vendéglátóhely élt a lehetőséggel, tavaly viszont már ezer fölé nőtt a számuk.