Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nehezen tőzsdézhettek ma az OTP-sek

2009.11.02. 20:59

Késő délután a Pénzcentrum úgy értesült, hibásan működnek az OTPdirekt értékpapír műveletei. A legnagyobb hazai pénzintézet honlapján található figyelmeztetés megerősítette a hírt, az OTP honlapján az OTPdirekt netbanki szolgáltatás ablakánál a következő figyelmeztetés fogadta a felhasználókat: "technikai okok miatt az OTPdirekt szolgáltatás Értékpapír műveletei nem elérhetőek".

Az OTP koraeste közleményben ismerte el: "az értékpapír-rendszer átmeneti hibája miatt a nap folyamán az ügyfelek részlegesen vehették igénybe az OTP Bank ezen szolgáltatásait." A bank szerint a hibát munkatársaik elhárították. Az esetlegesen okozott kellemetlenségért az ügyfelek elnézését kérik.

A Pénzcentrum úgy tudja, a hiba az volt, hogy az egyenlegtől függetlenül nulla forintot mutatott a rendszer az értékpapírszámlákon levő összegek helyett.