Az OTP tarolt a bankkártya-szépségversenyen

2010.03.05. 07:43

A második kiírás során másodszor is az OTP Bank egyik plasztikja nyerte el Az év bankkártyája címet a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége által meghirdetett pályázaton - írja a Napi.

Az OTP duplázott a bankkártyasorozatok tekintetében is a pályázaton. Az év lakossági bankkártyája 2009-ben a Budapest Bank Főgáz kártyája lett, míg a prémium plasztikok versenyén a szakmai zsűri az FHB Gold kártyáját találta művészi szempontból a legértékesebbnek a nevezettek közül. Valamennyi díjazott plasztik egyébiránt MasterCard/Maestro típusú volt.

A mostani második kiírás sikerét híreink szerint beárnyékolta, hogy a pénzintézetek igen visszafogottak voltak, többször is meg kellett hosszabbítani a pályázati határidőt, hogy legalább az értékelésre elegendő plasztik gyűljön össze.

Végül 8 pénzintézet összesen 20 kártyája közül választhatta ki a szakmai zsűri a győzteseket, amelyek 3 évig viselhetik Az év bankkártyája 2009 címet és használhatják a pályázat emblémáját külső és belső vállalati kommunikációjukban.