Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Most már tényleg jön a Starbucks

2010.05.06. 15:15
Az AmRest Coffee bejelentette, hogy még ebben az évben megnyitja az első Starbucks kávézóját Budapesten a WestEnd City Center bevásárlóközpontban.

Magyarország a többi kelet- és közép-európai országhoz hasonlóan jelentős piacot jelent a Starbucks számára – emelte ki Buck Hendrix, a Starbucks európai, közel keleti és afrikai régiójának elnöke. Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapesten megnyílik első üzletünk, és ebben egy olyan megbízható partner támogat bennünket, mint az AmRest Coffee, aki hozzánk hasonló értékekkel és magas szintű elhivatottsággal rendelkezik a vendégek kiszolgálása, a minőség és a szolgáltatás terén – tette hozzá.

Izgatottan várjuk, hogy egy olyan országban, ami rég múltra visszatekintő, színes kávéházi kultúrával rendelkezik, a magyar vendégekkel is megosszuk az egyedülálló Starbucks élményt, amely felpezsdíti és gazdagítja az emberi lelket – mondta Vladan Armus, a Starbucks közép- és kelet-európai régiójának márka vezetője.

Az AmRest Coffee 2008-ban Csehországban nyitotta meg első Starbucks kávéházát, jelenleg országosan 10 helyszínen vannak üzletei. Lengyelországban szintén vegyesvállalati partner, ott négy kávézót üzemeltet. A Starbucks több mint 1700 helyszínen 29 európai, közel keleti és afrikai országban képviselteti magát.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!