16:00, December 04.
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0

A Fidesznél nem tudják, mikor esnek ki a csontvázak

2010.06.04. 16:50
Még azt sem lehet tudni, mikor fogja nyilvánosságra hozni a „tényfeltáró részjelentését” a Varga Mihály-féle bizottság.

A napokban maga Varga Mihály nyilatkozta, hogy most hétvégén készül el az általa vezetett és a tényfeltárásra vállalkozott bizottság jelentése. (Azt egyébként homály fedi, kikből is áll ez a bizottság.)

Lapunk szerette volna megkérdezni Varga Mihályt, mikor is lesz az esemény és milyen formában hozzák nyilvánosságra a dokumentumot, de az államtitkárt nem sikerült elérnünk. Nem vette fel a telefont Havasi Bertalant, a Fidesz sajtófőnöke sem. Szijjártó Péterrel, a miniszterelnök ma kinevezett szóvivőjével sem sikerült beszélnünk, pedig óránként hívtuk, mert elterjedt az a hír, miszerint holnap, szombaton lesz valamikor a dokumentum közzététele. Szijjártó telefonját munkatársai vették fel, akik többszöri próbálkozásunk után sem tudták megmondani még azt sem, melyik nap lesz a tényfeltáró bizottság jelentésének közzététele. Visszahívást ígértek lapunknak.

A befektetők pedig idegesek, elemzők lapunknak küldött leveleikben arra figyelmeztetnek, hogy vasárnap estig látni kellene nemcsak a dokumentumot, hanem azt is, hogy a kormány milyen kész csomaggal kívánja megnyugtatni a befektetőket, különben hétfőn igencsak csúnya nap elé nézünk a tőzsdén és a forint piacán.  • Hírek
  • Hírek