Fröccsöntő-alkatrész gyár épül Győrben

2010.11.03. 17:27
Új gyárat épít 2,3 millió eurós beruházással a győri ipari parkban a németországi székhelyű, fröccsöntő-alkatrészekre szakosodott Weiss Kunststoffverarbeitung magyarországi leányvállalata; az első kapavágást szerdán tették meg, az avatóünnepséget jövő júniusra tervezik.

A társaság közleménye szerint 1,8 millió eurót fektetnek az összesen 3.500 négyzetméternyi üzemcsarnokba és irodaépületbe, félmilliót pedig a rendszerbe állítandó gépekbe.

A Győrben három éve telephelyet nyitó társaság ezzel a németországi mellett a kelet-európai országok piacain is erősíthetné jelenlétét.

Mint írják, tavaly 2,9 millió eurós forgalmat értek el ötven dolgozóval, jövőre már 5-6 millió euróval számolnak, a létszám "jelentős bővítése mellett".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás