Buszokra száll a Malév

2011.03.03. 13:58

A négy vidéki nagyvárosban – Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged – és azok vonzáskörzetében élő Malév-utasok már saját lakóhelyükön, utazásuk első pillanataiban a légitársaság gondjaira bízhatják magukat. A Malév ugyanis áprilisban új szolgáltatást, menetrend szerinti buszjáratokat indít, közölte csütörtökön a légitársaság.

A közlemény szerint az utasoknak a kényelmes repülőtéri tranzitnál jóval többet kínál a légitársaság: check-in, frissítő, WIFI, a repülőtéren pedig gyorsított utasbiztonsági ellenőrzés várja a szolgáltatást igénybe vevő Malév-utasokat. A nemzeti légitársaság gördülő járatai – melyet a kassai buszjárathoz hasonlóan az AirportShuttle-Minibusz üzemeltet – naponta háromszor kötik össze a négy megyeszékhelyet a ferihegyi reptér 2-es termináljával április elejétől.

Fotó: airportshuttle.hu
Fotó: airportshuttle.hu

A Malév gördülékeny kiszolgálást biztosít négy vidéki nagyvárosban és annak közelében élő utasai számára új szolgáltatásával. Az utasok ennek köszönhetően mentesülhetnek a transzfer megszervezésétől, esetleges szállás és parkolási költségtől. A repülőtérre érkezve sem kell a jegykezelésre várniuk, hiszen a légitársaság már a földi járat során lehetővé teszi számukra a légi járatokra történő bejelentkezést (check-in), mindemellet frissítő és WIFI áll az utasok rendelkezésére akár már az utazás kezdetétől.

A közvetlenül a repülőtéri terminál elé történő érkezést követően pedig gyorsított utasbiztonsági ellenőrzéssel juthatnak be a számos exkluzív üzletet felvonultató új központi terminálépületbe, a Sky Court-ba. A Malév új földi szolgáltatásának köszönhetően a légitársaság utasai időt és pénzt takaríthatnak meg, valamint nyugodtak lehetnek a repülőtérre való érkezés időzítése felől is, hiszen ezt is légi fuvarozójuk biztosítja számukra. A földi járatokra jegyeket az utazási irodáknál és a Malév honlapján vásárolhatnak a légitársaság utasai.